На "Лаута“ спешно търсят нов защитник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:51 / 31.01.2015
4300
Напускането на Ангел Грънчов отвори сериозна пробойна в защитата на Локомотив (Пд), съобщава "7 дни спорт". От лагера на "черно-белите" разкриха, че спешно ще опитат да привлекат нов централен бранител. 

През тази зима от "Лаута" си тръгна друг футболист, подвизаващ се в сърцето на отбраната, аржентинецът Елиан Парино. Диян Молдованов пък ще бъде наказан за първите 3 официални срещи на пловдивчани през пролетта. Така на практика треньорът Христо Колев може да се каже, че не разполага с типична двойка централни бранители. 

На "Лаута" проби продължава да кара бившият играч на клуба Игнат Дишлиев, който дори да подпише, каквито са очакванията, ще е необходим още един футболист на тази позиция. Иначе французинът Йоан Ласиман поднови тренировки с отбора. На "Лаута" са убедени в качествата на 25-годишния офанзивен халф и Ласиман вече ще може да бъде картотекиран.

В Локомотив (Пд) ценят много качествата на французина, както и лоялността към клуба, която демонстрира въпреки всичките проблеми, които трябваше да бъдат преодолени.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).