Бащата спрял бойкот на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:17 / 27.01.2015
4812
Христо Колев-Бащата се утвърждава като все по-решаваща фигура за съществуването на Локо (Пд). Любимецът на феновете, който през есента трайно стабилизира резултатите, откакто се зае с треньорските функции, продължава да е големият обединител на своя отбор.

Легендата е спрял бойкот на футболистите преди контролата с Литекс миналия петък, твърди "Меридиан мач". Разговорът с играчите не просто ги убедил да излязат на терена, но явно ги е и мотивирал за впечатляващия успех с 3:0.

Преди проверката с тима на Красимир Балъков подопечните на Христо Колев са привикали хората от ръководството в съблекалнята, за да искат обяснение относно финансовата криза. Диан Колев, Велин Терзиев и Атанас Узунов са поговорили с футболистите, но това не е довело до усмивки.

Играчите са били твърди в решението си да бойкотират спаринга с "оранжевите". След като треньорът Христо Колев е влязъл при тях, нещата се успокоили. Бащата е бил солидарен с момчетата, като е обявил, че застава твърдо зад тях относно тежката ситуация.

"Ако нямате пари за работа, просто ми кажете и няма да идвате на тренировки", били част от думите на Христо Колев към играчите.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).