Доминика Цибулкова: Играх изключително добре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:45 / 22.01.2015
1962
Миналогодишната финалистка Доминика Цибулкова (Словакия) се класира за третия кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис след убедителна победа над българката Цветана Пиронкова с 6:2, 6:0. 

"Представих се изключително добре. Ударите ми се получаваха. Направих всичко правилно от първата до последната точка. Така обичам да играя тенис и се надявам да продължа в същия дух и в следващия мач", коментира Цибулкова. 

 Тя не мисли за повторение на миналогодишната си серия, когато игра в мача за титлата. "Не искам да гледам толкова напред. Сега е нова година, ново предизвикателство. Първи турнир от Големия шлем за сезона. Чувствам се добре след подготовката. Играя силно и това ме радва, което е най-важното в момента", заяви състезателката от Словакия, която е десета в световната ранглиста. 

В третия кръг Цибулкова ще се изправи срещу французойката Ализе Корне, срещу която тя има три победи в три мача. "Статистиката не печели срещите, така че това, че съм без загуба срещу Корне, не е от съществено значение. Тя е голям боец и винаги е трудно срещу нея. В последната ни среща в Маями през миналата година спечелих след два много тежки сета. Надявам се да продължа да играя добре и отново да покажа най-добрия си тенис, както днес", каза още Цибулкова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).