Мъри Стоилов изгони Курдов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:40 / 17.01.2015
3952
Извелият "Астана" до първа шампионска титла на Казахстан Станимир Стоилов е изгонил от отбора българския нападател Атанас Курдов. Това съобщава vesti.kz.

Мъри не е взел на лагера в ОАЕ юношата на "Левски", тъй като е решил, че вече няма да разчита на него.

Курдов пристигна преди година в "Астана" срещу милион долара в касата на "Славия". С екипа на тима той записа 26 мача, като повечето пъти влизаше резерва, и вкара в тях 6 гола. Мъри пое "Астана" през лятото, след като се раздели с "Ботев" (Пд). Българският специалист рядко разчиташе на Курдов.

Vesti.kz припомня, че нападателят нееднократно е нарушавал през изминалата година режима. Компания в това му правел редовно Дамир Кояшевич. Двамата няколко пъти бяха санкционирани. Курдов дори по едно време се прибра в България, но в крайна сметка бе върнат в отбора и успя да стане шампион на Казахстан.

Заради отлъчването на българина Мъри взе двама нови нападатели на лагера в ОАЕ. Това са националите на Казахстан Токтар Токтар Жангъйлъйшибая Алексей Щеткин. Утре "Астана" играе контрола с "Хамбургер".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).