Дунав се отказа от турнира Pomorie Cup 2015

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:47 / 12.01.2015
2047
Големият интерес към футболния турнир Pomorie Cup 2015 принуди организаторите да увеличат броя на участниците в тазгодишното издание. Първоначално турнирът включваше четири тима, но след повишения интерес бройката на тимовете набъбна до шест.

В Pomorie Cup 2015 ще се включат домакините от ОФК Поморие, елитните Берое (Стара Загора) и Локомотив (Пловдив), както и участниците в Б група ФК Созопол и Черноморец (Бургас). В последния момент се включи и участникът в Югоизточната В група Тунджа (Ямбол), който ще замени отказалият участие тим на Дунав (Русе). Надпреварата стартира на 7 февруари, като предстои да бъде изготвена програмата за турнира след настъпилите промени. Всички срещи ще се изиграят на клубната база на лидера в Югоизточната В група ОФК Поморие.

Регламентът на турнира предвижда отборите да бъдат разделени в две групи по три тима, където участниците ще играят по схемата всеки срещу всеки.

Организатори на Pomorie Cup 2015 са ОФК Поморие и местната община. Предвидена е купа за победителя и много награди за всички участници.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).