Узунов за Домусчиев: Спрете спекулациите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
10:16 / 04.01.2015
8135
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов определи като несериозни информациите за водени преговори с Георги Домусчиев да поеме издръжката на клуба. Той категорично отрече твърденията, че бизнесменът, който заедно с брат си Кирил налива сериозни средства в Лудогорец, ще помага и на черно-белите. "

Моля всички да спрат спекулациите с Локомотив. Как така ще водим преговори с г-н Домусчиев на 1 и 2 януари? Смешно е. Очаквам да има някакво развитие по разговори с нови спонсори евентуално в средата на другата седмица. Всичко друго са измислици", каза Узунов.

Както е известно, от клуба не крият, че без нов б л агодетел, трудно ще завършат първенството с настоящите си титуляри и част от тях може да напуснат. Узунов допълни, че евентуално в сряда ще има яснота и дали ще бъде правена селекция. "Много се спекулира, но е факт, че към момента няма нито един напуснал футболист. Като се съберем, ще обсъждаме и дали ще има нови", каза Узунов.


Локомотив Пловдив се събира на подготовка на 12 януари. Въпреки тежкото финансово положение клубът все пак успя да уреди лагер в Поморие - между 7 и 15 февруари.

Източник: в. "Тема спорт"


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).