Локо иска Том обратно на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:00 / 26.11.2014
3512
Локомотив вече е започнал работа по зимната селекция. На първо време "черно-белите" ще направят опит да си върнат бразилеца Том, пише "Тема Спорт".

Халфът на Локомотив София игра на "Лаута" от пролетта на 2008 година до есента на 2011-а. След това той премина в Миньор (Пк), а оттам - в "Надежда", където кара трети сезон. 

Почти сигурно обаче Том ще разтрогне своя договор със столичните "железничари". Причината е, че проблемите с плащането при "червено-черните" продължават. 

Играчите все още имат да взимат по две заплати и имат правното основание да прекратят договорите си. През лятото той си тръгна от "Надежда", но не успя да си намери отбор и отново заигра в Локо.

Желанието на тандема Христо Колев-Бащата и Петър Пашев е да върнат Том на "Лаута". Ръководството на клуба е дало зелена светлина за преговори с играча. "Черно-белите" изпитват остра нужда от креативен полузащитник.

В полезрението на "смърфовете" за зимната селекция са още трима играчи от България. "Черно-белите" ще привличат главно свободни агенти и млади футболисти. Чужденци почти не се очакват. Почти всички ще минават пробен период.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).