Вуцов: Огнянов и Стаховяк са скъпички, Левски трудно ще си ги позволи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
14:27 / 19.11.2014
8445
Треньорът на Ботев Велислав Вуцов даде да се разбере, че "канарчетата" няма да се разделят с Мариян Огнянов и Адам Стаховяк. Както е известно по-рано днес Gong.bg излезе с новината, че Левски е подновил своите апетити към гореспоменатите играчи на "жълто-черните", но от пловдивския клуб бързо отрязаха мераците на "сините".

"Тази новина в Gong.bg не е на 100%, а на 101% измама", отсече пред Plovdiv24.bg Велислав Вуцов.

"Адам и Мариян имат договори с Ботев до 15 юни 2015 година. Ако от Левски искат да ги привлекат, идват, плащат и ги взимат. Такова нещо аз обаче не съм чул в отбора и никой не знае за интерес на Левски към тези играчи", продължи треньорът на "канарчетата".

"В Gong.bg там са специалисти по Левски, ако те са водели някакви преговори от името на Ботев, да са живи и здрави. С Ботев такъв разговор е нямало и няма да има, докато аз съм треньор на клуба. Играчите на Ботев са много добри и струват много скъпо и не вярвам Левски да могат да отговорят на финансовите им възможности", завърши интервюто си за Plovdiv24.bg Вили Вуцов.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).