Спас Делев в игра чак напролет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:37 / 13.11.2014
3610
Шефовете на Локомо­тив (Пловдив) почти сигурно ще освободят французина Йоан Ласиман. Това признаха от клуба. На "Лаута" са стигнали до това решение, след като от БФС отказаха да картоте­кират 25-годишния футбо­лист.

Причината е, че той имал подписан договор с Ло­комотив (София) преди нача­лото на сезона. Тъй като французинът може да полу­чи картотека едва след Но­ва година, черно-белите смя­тат, че не е разумно той да стои без да играе.

Локомотив удари на ка­мък и с други двама чакащи зелена светлина от футбол­ната ни централа. Клубът не можа да запише Спас Делев и Хамет Намуши. Те бяха скъсали договорите си с чер­но-белите по вина на клуба през лятото. За това два­мата ще могат да играят за Локо в А група чак напролет.

Те продължават да тре­нират със смърфовете, ка­то ще проведат и зимна подготовка с тях, тъй като имат подписани договори.

Заради всички тези про­блеми ръководството на Локомотив не смя­та повече да привлича игра­чи в разгара на сезона, а да приключва селекцията пре­ди неговия старт. Тандемът Христо Колев-Бащата и Петър Пашев ве­че е набелязал няколко играчи от България, които да подсилят тима през зима­та.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).