Все още няма вест от изчезналия нигерийски халф на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:03 / 22.10.2014
5146
Все още няма вест на "Лаута" от изчезналия дефанзивен халф Оладеле Ошобе от Нигерия. Това установи след проверка Plovdiv24.bg. Само преди дни се появи информацията, че нигериецът се е завърнал, но това се е указало пореден слух. 

Оладеле напусна България преди седмица. Причината е, че той трябва да излезе извън страната и да влезе, за да се задейства работната му виза, но опитите на ръководството на клуба да се свържат с него удряли на камък.

Нигерийският халф подписа договор за 1 година с Локомотив в края на месец септември, след като изкара едноседмичен пробен период и бе одобрен от бившия треньор на "черно-белите" Неделчо Матушев.

Plovdiv24.bg научи още, че и да се завърне на "Лаута" Оладеле едва ли ще остане в отбора, тъй като не е оставил добри впечатления на Христо Колев-Бащата, който в момента е на кормилото на "смърфовете".


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).