Вуцов: Роналдо ако е свободен и него можем да вземем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:15 / 17.10.2014
8219
"Тошко е феноменален футболист. В Топ 3 или Топ 4 на България. Но не съм чул да идва при нас. То и Роналдо ако е свободен - и него може да вземем", коментира старши-треньорът на Ботев Велислав Вуцов относно вероятността Тодор Неделев отново да облече "жълто-черното" райе, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Както е известно вчера изпълнителния директор на "канарчетата" Тервел Златев сподели, че шансовете на Неделев да се върне в Ботев са големи, но не на това мнение беше Вуцов днес.

"Аз лично не съм разговарял с Неделев. Знам, че той много обича Ботев. Много го харесвах като играч и преди да дойда тук в Ботев. Ако този трансфер се осъществи разберете, че аз ще бъде най-щастливия човек, на към момента такова нещо аз не знам", допълни специалиста.

"През тази седмица имаше много фантастики за нашия отбор по медиите. Двама заминаваха за Италия, един за Левски, друг за Лудогорец. Не знам откъде идваха тези информации. Сега сме средата на октомври, а следващият трансферен прозорец отваря в началото на януари. До тогава знаете ли колко вода ще изтече, каза още Вили Вуцов.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).