Наско Сираков: Отказах на Цветан Василев, защото не исках да го лъжа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:44 / 14.10.2014
4621
Голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков призна, че е отклонил покана да започне работа в Ботев (Пловдив). Мотивът му е бил, че не иска да заблуждава собственика на клуба Цветан Василев, че ще постигне бързи резултати. Това е станало след влизането на Ботев в "А" група.

"Имах над един час разговор с Цветан Василев. Казах му, че не е готов за това, което иска. А аз не съм готов и не бих работил по този начин, защото не съм готов да го лъжа. Ботев тогава нямаше нито тренировъчни терени, нито база... Нямаше нищо, имаше само едни голи амбиции. Може би трябваше да е след една година (б.р. - визира поканата)...

Тогава стана базата в Коматево, която е прекрасно съоръжение. Но това ми бяха думите към Цветан - че трябва да е след 1 година, за да мога да го гледам в очите. Не съм от тези хора, които отиват и работят за голяма заплата и заблуждават собственика, че всичко е розово. А де факто няма условия да се случи абсолютно нищо в този момент", каза Сираков пред ТВ+.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).