Вдигат заплатите в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:49 / 14.10.2014
4572
Треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов призна, че основната му цел, свързана с предстоящата селекция, е да задържи халфа Мариян Огнянов. Договорът на Мацата изтича в края на юни и шефове­те започват сондажи относно удължаването на контракт. Преди дни Вили Вуцов призна, че Томаш Иршак и Адам Стаховяк също са сред приоритетите му, защото и те от яну­ари ще могат да водят преговори с други клу­бове.

"Нека другите не си мислят, че Томаш и Адам взимат по-високи заплати. На тях им се плащат по 6000 лева, какъвто е таванът. Но ако трябва да бъда ис­крен, декември месец може месечните възнаграждения да бъдат по-високи", каза пред "Меридиан мач" Ве­лислав Вуцов. 

Треньорът на Ботев (Пд) сега не е издир­вал нови попълнения за селекция. Със си­гурност специалистът ще търси ляв бек, но не е задължително. През зимата няма да се взимат много играчи, а ще заложи на младите и юношите в състава.

"В момента ние сме отборът с 5 юноши под 21 години, което го ня­ма никъде. Ще продъл­жа да залагам на та­лантите", категоричен бе Вуцов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).