Думанов: Локомотив има нужда в момента от всеки локомотивец на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
13:27 / 18.09.2014
7405
Нашият старши-треньор се казва Неделчо Матушев. Ръководството на Локомотив застава твърдо зад него. Това заяви Константин Думанов, член на управителния съвет на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", по повод спекулациите днес относно бъдещето на бургазлията, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Припомняме, че днес столичен всекидневник излезе с информацията, че при издънка срещу Берое Матушев ще бъде уволнен

"В момента излишни напрежения само мога да доведат до по лоши резултати. Затова искам да въведа спокойствие на ръководството и футболистите, като им кажа, че ние им вярваме и сме сигурни, че добрите резултати скоро ще дойдат", заяви Думанов. 

"Една седмица преди шампионата Локомотив нямаше отбор. След това дойде Неделчо и започнахме да сглобяваме отбор и продължаваме да го сглобяваме, за да може да приповдигнем класата. Момчетата трябва да придобият повече самочувствие и възможности. Неизменно след това резултатите ще дойдат", допълни още Константин Думанов.

"Локомотив има нужда в момента от всеки локомотивец на стадиона. Няма Локо на Коко Динев, на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", на Марешки или на който и да е друг. Това са просто едни фигури. Локомотив е един и публиката му трябва да се обедини и застане зад отбора. Това е единственият голям незаменим плюс на отбора и всички заедно ако се обединим ще бъдем сила, и възможностите ни ще бъдат по големи", завърши Думанов.

 



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).