Звездно трио на Ботев следено от италиански клубове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:31 / 09.09.2014
6940
Няколко италиански клуба от Серия "А", сред които и Палермо, където е Ивайло Чочев, се интересуват от трима младоци на "Ботев" (Пд). Това са Александър Колев, Милен Гамаков и Цветелин Чунчуков, съобщава сайтът calciodellest.com.

В него има голям материал за "канарчетата", в който са описани всичките драми на клуба, свързани с основния му спонсор. В статията е отбелязано, че в тежката ситуация отборът е привлякъл младежките национали Александър Колев и Милен Гамаков, а отлично се представя друг талантлив играч - Цветелин Чунчуков. С добрите си изяви тримата са създали интерес на немалко клубове в Серия "А".

"Чувал съм, че Гамаков го искат в Италия. За мен също би било сбъдната мечта да играя там", каза пред изданието Александър Колев, цитиран от в-к "Тема спорт". Той допълва, че целта пред Ботев е извоюване на виза за евротурнирите.

"Надявам се да завършим сезона в топ четири, за да може да играем в Лига Европа. Нашите фенове са невероятни. Без значение дали печелим, губим или завършваме наравно - винаги ни подкрепят. Ние само трябва да даваме най-доброто от себе си. Искам да премина в по-голям отбор в Европа, но ще мога да направя това само ако играя добре. Италия, Англия или Франция за мен няма значение", посочи Колев.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).