Черно море ще спира черна серия срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
08:22 / 23.08.2014
3320
Черно море посреща Локомотив (Пловдив) в завръщането на Никола Спасов. През седмицата специалистът пое варненци за втори път в кариерата си, а първата му задача ще е да прекрати черната серия на отбора. Двубоят е тази вечер от 18:00 часа във Варна. Моряците нямат победа в 7 поредни срещи, 6 от които са на стадион "Тича". Интересно е да се отбележи, че последният успех на варненци е точно срещу Локо Пд.

"Крайно време е тези две кошмарни серии да свършат, а Локо е удобен за нас съперник и е нормално да очакваме и сега всичко да се развие в наша полза", заявиха феновете на отбора. За разлика от тях Никола Спасов не изсипа закани преди двубоя.

"Не виждам смисъл от излишни приказки преди мача, след като Черно море се намира в позиция, в която трябва да говори с играта си на терена. Аз обичам да говоря след мач, когато вече се е видяло каквосе е случило на терена", каза Спасов. Той все пак призна, че наблюдавал няколко мача на Локо на диск и има представа за неговите силни и слаби страни.

Очаква се новият стар треньор да заложи на 4-3-3. На вратата ще е Георги Китанов, десен бек ще излезе Сашко Александров, а ляв - Михаил Венков. В сърцето на отбраната ще са Кирил Котев и Слави Сталев. Функциите на опорни полузащитници ще изпълняват Тодор Паланков и Стениос дос Сантос. Отдясно в средата на терена ще е Даниел Георгиев, а отляво Симеон Райков. Иван Коконов ще играе зад изнесения на върха на атаката Георги Божилов.

Треньорът на Локо Пд Неделчо Матушев вероятно ще нареди тима си в постройка 4-2-3-1. Атаката ще води голмайсторът на последния сезон в "А" група Мартин Камбуров. По дясното крило ще нахлува Александър Якимов, а по лявото ще се редуват капитанът Дани Кики и Бирсент Карагерен. Като вътрешни халфове ще си партнират Ванчо Траянов и Благой Наков. Карето пред вратаря Йордан Господинов ще оформят от дясно на ляво Здравко Илиев, Ангел Грънчов, Деян Молдованов и Венелин Филипов.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).