Дуо на ЦСКА на линия за мача с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 21.08.2014
1715
Двама от контузените футболисти в ЦСКА - Иван Стоянов и Венцислав Василев, ще са готови за мача с Локомотив Пд в края на месеца. Армейците гостуват под тепетата на 30 август.

Стоянов бе опериран от херния и през тази седмица започна тренировки наравно със своите съотборници, но няма да бъде ползван утре срещу Марек. Състоянието на Василев също ще му позволи да се завърне в игра на "Лаута". Бранителят стартира единствено бегови занимания от началото на седмицата и също пропуска домакинството на дупничани. И двамата обаче ще са на линия за мача с Локомотив.

Същевременно стана ясно, че офанзивният халф Жуан Фелипе със сигурност ще е титуляр срещу Марек в петък. Бразилецът остави добри впечатления, след като на два пъти се появи като резерва и се понрави с изявите си. Сега Стойчо Младенов е решил да му даде шанс още от началото на мача с новака в елита.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).