Вестник отново въвлече Локо в интрига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:50 / 18.08.2014
3485
Спортният ежедневник "Меридиан мач" отново се опита да въвлече Локомотив Пловдив в интрига чрез информация, неотговаряща на истината. В днешния си брой вестникът публикува материал със заглавие "Матушев обвини рефера".

В публикацията, подписана с името Иван Димитров, се цитират думи на треньора на черно-белите Неделчо Матушев относно съдийството на мача срещу Марек, завършил 0:0.

А именно - "Слабото съдийство направи мача неривлекателен. Нивото на съдийството в този мач бе значително под спортно-техническите качества на двубоя".

Това естествено е пълна измислица. На пресконференцията след въпросния двубой на Матушев бе зададен въпрос: "Как ще коментирате съдийството?"

Отговорът на треньора бе кратък и ясен: "Аз не коментирам съдийството. Има си хора, които отговарят за това".

Интересно е да отбележим, че думите на Матушев бяха чути и от съдийския наблюдател на мача Йордан Иванов, който бе в залата и изчакваше да приключи пресконференцията. Изказването на Матушев бе заснето от камерите на две телевизии, които също могат да потвърдят безспорните факти.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).