Стефан Генов влезе в треньорския щаб на Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:22 / 12.08.2014
1300
Стефан Генов е новото лице в щаба на Георги Дерменджиев. Роденият в Пловдив специалист прие офертата на шампионите и от вторник (12 август) започва работа в клуба. Така Генов попълва треньорския щаб на Лудогорец и ще работи с Дерменджиев, испанците Серхио Марти и Хавиер Рамос, както и с Николай Донев.

Стефан Генов има сериозен стаж като помощник треньор и старши треньор в България и чужбина. Дълги години е работил в клубове от Сирия, като за кратко е бил и в щаба на националния отбор на държавата от Близкия Изток. В България Генов е водил отборите на Локомотив (Пд), Локомотив (Сф) и Черно море, а в началото на кариерата си - Несебър и Левски (Карлово).

"Щастлив съм, че започвам работа в най-силния и най-добре работещ клуб в България. Надявам се, че ще допринеса за бъдещите успехи на тима", коментира Генов пред клубния сайт на разградчани.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).