Вили Вуцов: В България трима-четирима винаги са на клона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:29 / 12.08.2014
4352
Старши треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов, макар и индиректно, атакува някои български треньори.

"В България, когато нещата са подредени добре, когато има стабилно финансиране и организация, са трима-четирима души на клона винаги. Такива като мене чакат и се сещат за тях в тежките моменти. Но аз не се страхувам да се върна в дълбоките води и да се преборя. Не се съмнявам в това, че Ботев ще бъде фактор, ще се стабилизира и ще играе далеч по-добре с всеки изминал мач", каза наставникът на канарчетата пред БНТ 1.

"През миналата година гръбнакът на отбора бяха скъпо платени чужденци с много високи заплати, финансовото сътресение в клуба не позволи те да останат. Накара ги да започнат да мислят в други- посоки. Те са подписали по-сериозни договори - пет-шест пъти по-добри от това, което ние предлагаме като таван в момента. За мен верният път е този, който сме избрали сега - имаме ги парите и ги плащаме навреме. Това са ни възможностите. В момента преговаряме и се надяваме да вземем двама-трима чужденци. Но при тези условия е трудно да са с класи над нашите играчи. За това и не залагаме толкова много на чужденците. Томас Иршак ми обеща, че остава, а до ден ще преговаряме и със Стаховяк. Мисля, че и с него може да се разберем", добави Вуцов. За евентуалното завръщане на Тодор Неделев той каза:

"Това, което знам, е, че Тошко много обича Ботев и разговаря с двама-трима души от нашето ръководство. Подхвърля, че неговото желание и мечта е да се завърне и да играе в Ботев. С удоволствие бих го взел. Не мисля обаче, че е реално отбор като Майнц да го върне".

Специалистът говори и за феновете:

"В Ботев за разлика от други места няма платена публика. Всички до един от феновете ми казват, не се притеснявай, ние сме зад вас, вървете напред с този млад отбор".

Вили не подмина и треньорската смяна на Стойчо Стоев, както и къде би работил в чужбина.

"Смяната на Стоев между двете полувремена с Партизан бе хвърляне на ези-тура. За три дни един треньор не може да промени нищо. Останах разочарован, защото мислех, че Лудогорец бяха тръгнали по един професионален път. В световен план бих искал да съм треньор на Манчестър Юнайтед. От известно време съм раздвоен в полза на Реал Мадрид. Но там не се виждам. Аз съм реалист човек. Първо трябва да минеш през Сегунда дивисион - Елче, Виляреал. В България в момента се чувствам щастлив в Ботев Пловдив. В подкрепата на хората нямам съмнение. Просто искам малко късмет", завърши Велислав Вуцов.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).