Мартин Камбуров на антибиотици преди Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:34 / 08.08.2014
3297
Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров стресна сериозно спортно-техническия щаб на тима, съобщава "Тема спорт". Нападателят е под голяма въпросителна за домакинството на шампиона Лудогорец от четвъртия кръг на "А" група". Камбуров не тренира от два дни с "черно-белите" заради вирус. Нападателят има висока температура и е на антибиотици.

Вероятността Камбуров да започне срещу разградчани не е много голяма. Той се завърна на "Лаута" преди десетина дни от ЦСКА, като вкара още в дебюта си срещу Хасково.

Твърдо извън състава за мача с Лудогорец е бранителят Богомил Бяков. Десният бек се контузи при домакинство на Славия (1:1) във втория кръг. Заради травмата си той пропусна успеха в Хасково. Лекарският щаб на "черно-белите" няма да успее да го вдигне и за домакинството на Лудогорец. Мачът утре започва в 20:00 часа. На трибуните се очаква сериозно мениджърско присъствие най-вече от Турция.

Наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев потвърди вчера, че Спас Делев е бил поканен да се върне в тима, но той е отказал.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).