Вили критикува Мъри за работата му в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
18:54 / 14.07.2014
4901
Новият треньор на Ботев Велислав Вуцов критикува Станимир Стоилов, обявявайки, че не одобрява футбола, който "канарчетата" са практикували под ръководството на Мъри, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Аз предпочитам директния, бързия футбол - да се надиграваме. Може 10 минути да владеем топката, но да вкараме три гола. После трябва да се браним сполучливо. През миналата година Ботев игра по-пестеливо и искаше да надхитря отборите. Играеше малко по-лежерно, по-бавно. Не казвам, че съм по-знаещият и можещият, но това е моята философия за футбола. Ще ми трябва време да променя стила", заяви Вуцов.

"В по-голямата част се знае кой остава и кой - не. Трябва да се изясним кой има желание да остане и да воюва, да работи и да страда за марката Ботев, ако трябва. Защото Ботев е име, марка. Има най-важното нещо - история и феноменална публика. До края на седмицата ще има пълна яснота кой остава", добави Вуцов.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).