Тервел успокои бултрасите: Скоро възобновяваме ремонтните дейности на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
14:04 / 25.06.2014
11280
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев не пропусна да изясни ситуацията относно временното спирането на строежа на стадион "Христо Ботев", минути преди да бъде официално представен пред медиите новия старши-треньор на "канарчетата" Любослав Пенев. Шефът на "жълто-черните" успокои привържениците на тима и разкри, че в най-скоро време строежът на стадиона ще бъде възобновен, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"На 20 юни БНБ взе решение да спре всички сметки на физически лица и търговски дружества, които са в банка. Въз основа на това решение, всички банкови сметки на Ботев са замразени към този момент и не можем да ползваме оперативно нашите сметки в банката, което води до затрудняването на поетите ангажименти и рутинната работа към клуба", заяви шефът на "канарчетата". 

"През последните няколко дни споменах, че клуба функционира нормално. Администрацията, спортно-техническия щаб също. Това остава непроменено. Просто искаме да уведомим обществеността, че въз основа на замразяването на тези сметки, не може да е нарушен режима на плащане и опериране с банковите сметки в КТБ", изясни още Златев. 

"Искрено се надяваме, че в най-скоро време това решение ще бъде отменено и ще имаме достъп отново да боравим със сметките в банката, и процесите на ремонтите дейности на ст. "Христо Ботев" ще бъдат възобновени незабавно", каза още Тервел. 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).