Зума: Приказките за "Роснефт" не са верни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:27 / 30.05.2014
3169
Легендата на Локомотив(Пд) Христо Бонев говори за трудната ситуация около отбора от "Лаута" и дали отборът ще започне лятна подготовка за новото първенство.

"В момента търсим спонсори на Локомотив. Със сигурност приказките,че "Роснефт" ще поеме издръжката на клуба не са верни", сподели легендата Христо Бонев пред пред Sportonline.bg.

"Преди да мислим за започване на лятна подготовка трябва отборът да бъде обезпечен финансово със спонсор. Смятам,че ще намерим кой да издържа нашия клуб. Все пак става въпрос за Локомотив. Ние сме отбор с традиции.

Проблемът, както ви казах, е да намерим спонсор. Треньори около нас има. Ето един Христо Колев може спокойно да бъде добър наставник на отбора. Стефан Генов ако реши да се върне също би могъл да бъде треньор на отбора защото вече е водил нашия тим и познава философията на клуба", обяснява Бонев.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).