Футболни емоции на стадиона в Строево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:53 / 19.05.2014
1496
Повече от сто деца между първи и четвърти клас участваха в отборен турнир по футбол, организиран от община "Марица". 

На стадиона в село Строево преобладаваха положителните емоции, а малчуганите печелиха аплодисментите на многобройната публика с майсторски изпълнения и себераздаване. 

Във финалната среща отборът на село Граф Игнатиево надделя над противниците си от Скутаре с класическото 3:0.

Всички участници получиха екипи като награда, а кметът Димитър Иванов връчи индивидуални призове на най-добре представилите се млади спортисти.

Надпреварата между малките ученици се състоя за първи път, но големият интерес към нея, както и стремежът децата да бъдат стимулирани да се занимават и възпитават чрез спорт, обоснова решението за ежегодно провеждане.

В ранния следобед с не по-малко страсти на терена премериха сили отбори съставени от служители на администрацията и кметствата в община "Марица". 

Всички двубой бяха резултатни и изпълнени с интересни ситуации. На финала бурни овации съпътстваха връчването на индивидуалните отличия сред, които: "Мистър костенурка"-за най-бавен състезател, "100 плюс..."-за най-тежък участник, "Поразяващата уста"-за най-сприхавия, "Пропуск на годината" и др.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).