ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев: Има ли смисъл да се дават пари за това?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:19 / 17.05.2014Коментари (151)22865
© Plovdiv24.bg
Лумпените, които опорочиха финала за Купата на България между Ботев (Пд) и Лудогорец, подпалвайки стадиона, да се готвят за сериозни неприятности със закона.

Лично шефът на Ботев (Пд) Цветан Василев е разпоредил да се установи по най-бързия начин самоличността на вандалите, които чупеха и палеха в Бургас и така изместиха акцента от футболната среща. Василев е решен да заведе дело срещу всеки от хулиганите, чиято самоличност бъде установена чрез видеозаписите на телевизиите и охранителните камери. Гневът на банкера е напълно оправдан. Фенските изцепки нанесоха щети за половин милион лева на един от най-новите и хубави стадион в България.

"Предайте на Митко Събев и Пламен Киряков, че всичко ще бъде платено. Но има ли смисъл да се дават пари за това?", казал огорчения собственик на Ботев преди да напусне стадиона преди края на мача. Василев се прибрал от чужбина специално за мача като очаквал да присъства на футболен празник, а не на война.

Установено е, че пиротехниката е била внесена на полувремето, когато феновете са били извън контрол. Заради случилото се в Бургас се обсъжда сериозно идеята всички финали да бъдат на националния стадион "Васил Левски", защото столичната полиция има повече опит с хулигани, а и лекоатлетическата писта позволява разполагането на полицейски части. В Бургас е невъзможно, тъй като стадионът е изцяло футболен.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на anal penetrator
премахни филтъра

+1
 
 
ще изкажа и аз скромното си мнение защото ме боли много ...ще Ви припомня че преди месец горя във факли един западно европейски стадион повече от половин час.. факлите са част от футбола ,другото се казва организация на безопасност на масови събития ,и психология на тълпата ,Първо публиката на БОТЕВ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА,с неспирните си песни ,с факлите си с бомбите си чакайте бе какво е финала без една яка бомба и факла а жълтите димки а ,красота. 2. Безопасността-к оманда 1,факлите са запалени,пожарн ите екипи получават нареждане да влизат на терена и да гасят факлите е ако искат може и да ги хвърлят върху лентите и да си палят огньове ,но при добър инструктаж ,те трябваше да се запознаят че са пред вратите на ада ,на публиката на БОТЕВ,която чака този финал доста години ,ако си бяха направили този труд да анализират ситуацията преди мача,нямаше да има изгорели табла ,а само 10 минути пушек . т.2-органите на реда -лубо уШеффф ,дошли да отбият номера и дежурството ,пред най-великата публика на България ,смешници .команда 1.частта отговаряща за сектора в готовност каски противогази на кратуните затегнати щитове ,команда 2.загражденията падат има опасност хора да навлязат на терена -частта да навлезе по най- бързият начин пред загражденията и..да танцува ..ами ако някой човечец бе решил да скокне на терена и да докопа някои съдия и да му прегризи гърленцето или просто да го нацилува...поли цията остави застрашен живота на доста хора,аз лично неразбирам идеята с нахлуването на терените но ..всеки си има няКъв номер,подчертав ам полицаите действат само след команда отгоре,ранна команда щеше да предотврати тези ядове ,с този пропусквателен режим те трябваше да знаят че на трибуните има какво ли не ,ами ако този финал ако беше с някои от долните смрадливи отбори,тези хора имат ли си идея какво щеше да стане,някои да чу преди,след мача ,за пострадал феНь в зелено ,имам предвид хорицата на които бяха раздадени зелени знаменца и гледаха като на театро ,фенове без знамена без факли без песни ,те просто не са фенове а зрители ... Аз не оправдавам никого просто стоя и гледам,има разни хора в тълпите в публиките ,в една песен се пее ..аз за тебе живея...аз за теб ще умра ...RIP ДАНЧО У.. Някои хора живеят по-малко с Ботев ,други с повече ,има хора които живеят за Ботев,не всеки може да овладее нервите и емоциите си ,други се подвеждат от човека до него,трети правят нещо а после съжаляват,други не знаят какво правят..просто трябва да се действа спри навреме тълпата,загаси огъня в зародиш,спри достъпа до стадионите на някой и друг фен профилактично ,и ще догледаме финала ,може би резултата щеше да е друг 0:4 например или 2:1 аз съм склонен да заложа на първият резултат ,както и хората решили да запалят факлите си може би ..и да използват момента да се нарадват ,после при 0-3 вЪри пали факли,а после положението излезе от контрол...
-11
 
 
Василев закривай ги тия полу хора излагат навсякъде града ни с дебилното си поведение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: