Иван Джиджев осъди поведението на феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
11:51 / 16.05.2014
3846
Председателят на съвета на директорите на Ботев Иван Джиджев осъди поведението на феновете по време на финала за Купата на България срещу Лудогорец, загубен с 0:1. 

"Нямам обяснение за поведението на феновете. На практика те попречиха повече на нас, отколкото на съперника. Опитваме се да решим този проблем. Две срещи са проведени в рамките на последните седмици. Поети са много ангажименти към тях, както от моя страна, така и от страна на собственика Цветан Василев, който си тръгна ядосан преди края на мача. Личното ми мнение е, че това поведение е неприемливо", заяви Джиджев.

"Димитър Димитров няма да сменя Мъри, а ще отговаря за дългосрочната спортна политика, като това включва и ДЮШ. Правили сме консултации с феновете и няма индикации, че той няма да бъде приет добре", каза още Иван Джиджев.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).