Ботев обявява треньор и спортен директор веднага след финала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
10:07 / 14.05.2014
7573
Ръководството на Ботев ще обяви веднага след финала за Купата на България спортния директор и треньора, които ще водят тима през следващия сезон, съобщи ТV7. Пловдивчани вече са на лагер в Поморие преди сблъсъка срещу Лудогорец в четвъртък.

До този момент са продадени около 9000 билета за финала между Ботев и Лудогорец. От тях 7600 са закупени от фенове на пловдивчани. До деня на финала в секторите, предвидени за привържениците на "жълто-черните", ще се продадат още 2000 места. Така двубоят с Лудогорец ще се окаже най-посещаваният мач за Ботев от началото на полусезона. Оттогава тимът играе на базата в квартал "Коматево", която не събира повече от 2000 зрители.

Тимът на Станимир Стоилов от вчера е в Поморие, където провежда последни тренировки преди финала. Днес за Бургас заминават и шампионите от Лудогорец, които вече трескаво подготвят празненствата по случай третата си поредна титла в "А" група. Грандиозна заря и концерт на Преслава и Ивана са подготвили от ръководството на клуба за феновете в Разград за неделя, когато е последният мач на "орлите" в първенството срещу Черно море. Преди това обаче задачата пред треньора Стойчо Стоев ще бъде и спечелването на Купата срещу Ботев.

Големият сблъсък е в четвъртък, 15 май, от 19:15.

Оферта: Хотел "Империал" /Слънчев бряг/: Пакет "КУПА НА БЪЛГАРИЯ"! Цена: 45 лв./човек на вечер, ALL INCLUSIVE



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).