"Канарчетата" искат допинг контрол за финала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:42 / 13.05.2014
2532
Ръководството на Ботев Пловдив ще поиска допинг контрол за финала за Купата на България срещу Лудогорец. Това съобщиха източници от пловдивския клуб. Жълто-черните ще платят необходимата такса за това.

Шефовете на канарчетата прибягнаха до искания за допинг контрол и по време на градските дербита с Локомотив. Началниците на Ботев уточниха, че нямат задни мисли, а просто се възползват от своето право. "Това не е новост, правено е и друг път", коментираха от
жълто-черния щаб.

Премия от по 10 000 лева на човек ще получи всеки футболист на Ботев, ако канарчетата спечелят Купата на България. Тази информация изтече от кулоарите на пловдивския клуб. Битката за трофея е в четвъртък от 19:15 часа на стадион "Лазур" в Бургас. Рефер е Георги Йорданов, а негови помощници ще бъдат Крум Стоилов и Иво Колев. Играчите са получили уверения от своите шефове, че ще останат доволни, ако победят и зарадват феновете с трофея. Това е най-големият бонус, обещаван на жълто-черните този сезон. На мача в Бургас ще присъства и собственикът на клуба Цветан Василев. Той вече гласува доверие на треньора Станимир Стоилов и за следващия сезон.

Според информация на "Тема Спорт" за същата премия от по 10 хиляди лева ще играят и съперниците на канарчетата от Лудогорец.

Оферта: Хотел "Империал" /Слънчев бряг/: Пакет "КУПА НА БЪЛГАРИЯ"! Цена: 45 лв./човек на вечер, ALL INCLUSIVE


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).