Георги Терзиев с разтежение, пропуска мача срещу Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:09 / 22.04.2014
2113
Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев окончателно отпадна за полуфиналния реванш за Купата на България с Локомотив (Пд). Шампионите гостуват утре в Пловдив, но ще бъдат без някои от основните си играчи. Терзиев напусна терена принудително в първата среща, когато беше заменен от Александър Александров. В края на миналата седмица бранителят мина ядрено-магнитен резонанс, който установи сериозната травма. Той е с разтежение и ще трябва да почива поне седмица.

"Минах прегледи във Варна. За щастие няма нищо скъсано, става въпрос само за разтежение. Надявам се да се върна възможно най-бързо на терена", коментира Георги Терзиев пред "7 дни спорт". 

Контузията на защитника поставя под въпрос участието му и в дербито с Литекс в неделя. В края на седмицата шампионите гостуват в Ловеч в директна битка за титлата с най-близкия си преследвач. 

Ако Терзиев не играе, това ще бъде пореден удар за Стойчо Стоев. За утрешния мач за купата треньорът на шампионите има само двама централни защитници - Козмин Моци и Теро Мантула. Александър Александров е наказан.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).