Ще реши ли Ботев мача срещу Локо Сф още в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:16 / 16.04.2014
6050
Ботев ще се опита да реши класирането за финала на Купата на България още в днешния първи полуфинал срещу Локомотив (София). Двубоят е от 16:15 часа на клубната база на "канарчетата" в Коматево.

Очакванията са Мъри да заложи на офанзивна тактика, като Феребори Доре и Юнес Хамза ще бъдат подпомагани по крилата от Вандер Виейра и Александру Куртеан. Мариян Огнянов вероятно отново ще остане резерва, а в средата на терена ще действат Томаш Иршак и Абел Анисе. В игра се връща и излекуваният от контузия Веселин Минев.

Двама играчи на Локомотив (София) до последно ще бъдат под въпрос за мача. Това са крилата Джиби и Гаел, които имат леки травми. Те обаче попаднаха в групата за двубоя, където не е Азрак Махамат, който е ангажиран с националния отбор на Чад. Вместо него като партньор на Том в средата на терена ще бъде Иво Иванов.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).