Стойчо Стоев прави ротации за мача с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:40 / 15.04.2014
2205
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обмисля за пореден път да прибегне до ротации в състава си за мача от полуфиналите в турнира за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив), съобщава "7 дни спорт".

Наставникът на шампионите от началото на надпреварата дава шансове на някои футболисти, които по-рядко взимат участие в мачовете на разградчани. Очаква се в състава отново да попаднат Иван Чворович, Витиня, Мичел Бургзорг, Дани Абало и Йерун Луму. Във втория по-важност турнир Стойчо Стоев по принцип винаги върти състава, а много от титулярите получават почивка. Така беше и в сблъсъците с Литекс на 1/4-финалите, когато на два пъти разградчани излизаха с доста експериментална единайсеторка.

Възможно е част от футболистите, които висят с картони, да бъдат съхранени, за да не пропуснат евентуално някой от следващите мачове. Както е известно, през уикенда Лудогорец ще почива в "А" група, а 7 дни след мача с Локомотив (Пд) е и реваншът между двата тима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).