Георги Марков се закани да остави Ботев без треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:36 / 15.04.2014
6224
Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков заяви, че шансовете срещу Ботев Пловдив в полу­финала за купата са 50 на 50 и че фаворит няма. "Целта ни в първия мач е за­дължително да отбележим гол и да постигнем добър турнирен резултат. Два двубоя са, всичко може да се случи. Това, че реваншът е в "Надежда", ни дава леко предимство, но само ако вкараме и не паднем с мно­го. Ботев е добър отбор, но шансовете са 50 на 50", заяви шефът на червено-черните.

"Запознати сме с играта на съперника. В мача за първен­ство в Пловдив, въпреки че паднахме с 1:4, имахме шансо­ве за точки. Поведохме, но по­сле пропуснахме не малко по­ложения. А като не вкараш, ня­ма как да биеш. Не може да се изпускат такива елементарни положения. От две едно за­дължително трябва да се реа­лизира. А ние не можем", доба­ви Марков.

"Не се притесняваме от ни­що. Може да ги оставим без треньор (б.а. - при отпадане на Ботев, Мъри вероятно ще бъде освободен). Във футбола всичко е възможно. В първия мач обаче нищо няма да се реши. Видяхте и Валенсия падна с 0:3 от Базел, но на реванша нещата се промениха. Винаги е възможна изненада", добави изпълнителният директор на железничарите.

Той се върна към финала за Купата на България между Локо София и Ботев Пд (4:2) през май 1995 г. Тогава Марков игра за канарчетата. "Бях от губещата страна тогава. Дано сега съм от пече­лившата. Ботев е един от лю­бимите ми отбори, но няма място за сантименти", каза шефът на Локомотив.

Той до­бави, че договорът на новия старши треньор на тима Ди­митър Васев не е до края на сезона, а е за 1 година.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).