Замразиха преговорите за нови договори в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:15 / 12.04.2014
7046
Всички преговори за нови договори в Ботев (Пловдив) са замразени, въпреки че в края на сезона изтичат контрактите на петима основни футболисти.

Сред тях са двамата капитани Иван Цветков и Йордан Христов, националът Веселин Минев, холандецът Сивард Спрокел и бразилецът Артур Енрике, пише "Труд".

Ден за размисъл и почивка получиха в петък футболистите след 0:2 от ЦСКА в София. "Канарчетата" на практика отписаха битката за медалите.

"Изоставаме на седем точки от тройката и вече приоритет за нас се явява Купата на България - каза треньорът Станимир Стоилов. - Нашите футболисти са добре подготвени и имат сили да играят в цикъл "сряда-събота"...".

Мъри призна, че не е рискувал с пускането срещу ЦСКА на левия бек Веселин Минев заради лека контузия в прасеца. А Спрокел не е играл, защото виси с 4 жълти картона и може да пропусне сблъсъка с "Локо" (Сф) за купата.

В "Ботев" са притеснени и от факта, че най-класното попълнение от зимната селекция Феребори Доре натрупа 4 жълти картона тази пролет. И при следващ ще изгърми за пловдивското дерби с "Локо" на 19 април или за полуфиналния реванш за купата с "Локо" (Сф) на 23 април.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).