Ботев и Левски не си вкараха гол при U17

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:01 / 06.04.2014
2172
Ботев и Левски завършиха 0:0 в мач от 22-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на едно от помощните игрища на ст. "Георги Аспарухов" в София. Двата отбора имаха множество възможности за гол, но не успяха да ги реализират. След лечение на дълга контузия в игра за "канарчетата" се появи защитникът Самер Алхусейн.

Двубоят започна с трационния домакински натиск, като Божидар Краев в 5-ата и Димитър Буров в 14-ата минута бяха най-близо до гола, но пропуснаха. Напрежението от победа явно пречеше и на двата отбора, а гостите не създадоха чисто положение през първата част. В самия край на полувремето отново Божидар Краев се озова на изгодна позиция в наказателното поле на гостите, стреля от въздуха без подготовка, но уцели вратаря Стамен Бояджиев и топката излезе в ъглов удар.

Второто полувреме започна по идентичен начин. Първо Никола Димитров овладя на около 20 метра от вратата, обърна се и шутира, но топката срещна напречната греда. След това при заучено изпълнение на пряк свободен удар, Галин Ташев подаде на първа греда към непокрития Георги Младенов, като този път кълбото се отби в страничния стълб.

"Канарчета" този път реагираха подобаващо. В 55-ата минута Виктор Пенчев бе изпуснат в наказателното поле на "сините" и шутира необезпокояван, но прати топката над вратата. Само минута по-късно и Исмет Рамадан пробва удар, ала не успя да порази целта. Левски търсеше победата и сипеше топки в наказателното поле от статични ситуации и от флангови атаки. Но въпреки неубедителните намеси на вратаря на гостите, не можа да отбележи.

В даденото от съдията добавено време резервата Марио Христов имаше възможност да реши мача, но не се възползва от пас след хубава контра - останал сам срещу вратаря, той стреля встрани. След срещата най-доволен бе треньорът на Лудогорец Тодор Живондов, който гледа на трибуните, дошъл на "Герена" от "Царско село", където тимът му падна от ЦСКА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).