Станков: Ще се борим със зъби и нокти за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:37 / 25.03.2014
4666
Старши-треньорът на Локомотив Александър Станков не иска за съперник на полуфиналите Лудогорец за Купата на България. Това заяви самия той на днешната пресконференция. Специалистът също така добави, че който и отбор да е съперник на Локомотив на полуфиналите от турнира, тимът му ще се бори със зъби и нокти докрай, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както е известно място сред най-добрите 4 тима намериха още Ботев и Локомотив София, които отстраниха отборите на Левски и Черноморец. Остава само Лудогорец и Литекс да определят кой ще е последния полуфиналист.

"Всички отбори заслужават уважение щом са стигнали до това място. Естествено, че не искам да ни се падне Лудогорец, които са най-класния отбор в нашето първенство. Мисля, че нашия отбор заслужава уважение и адмирации до достигането сред 4-те най-добри отбори", коментира Станков.

"Искам да припомня на някои хора, защото много бързо се забравят някои неща в България. Локомотив можеше и да не го няма въобще. След като се класирахме в топ 7 се започна умишлено да се нагнетява някаква обстановка, че едва ли не трябва да станем шампиони или носители на купата", каза специалистът.

"С всичките проблеми, които ги имахме отбора се представи повече от отлично. Знаете как е сглобяван този отбор нали? Знаете, че всичко беше с краката нагоре? Знаете също така, че този отбор можеше и да не съществува? Тия неща обаче се забравят много бързо в България. Съжалявам, че аз съм човекът, който трябва да ги припомни. Не го казвам всичко това като оправдание. Аз съм човек, който гони големи цели винаги и никога няма да спра да ги преследвам. Не искам това да звучи като оправдание. Напротив със зъби и с нокти ще се борим докрай", завърши Сашо Станков.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).