Станков дава шанс на резервите днес срещу Добруджа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:31 / 20.03.2014
5254
Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков ще даде шанс на голяма част от резервите в реванша с Добруджа за купата.

Сред титулярите се очаква за първи път да се появи юношата на ЦСКА Ангел Грънчов. 21-годишният защитник ще направи дебют. Той премина в тима през зимата, след като разтрогна с родния си клуб. В центъра на защитата негов партньор ще е Тихомир Трифонов. Другите двама в отбрана ще са Марков и Йошев. 

На върха на атаката Станков ще пусне Спас Делев. Бившият футболист на Лас Палмас все още не се намира добра форма, тъй като не играл от дълго време. Затова специалистът иска да му даде възможност срещу втородивизионния тим да понатрупа самочувствие преди битките от плейофите. Със сигурност шанс ще получи и Александър Якимов, който е най-често използваната резерва от Станков.

"Няма да им се дадем лесно, както беше в Добрич. Ще се борим колкото можем. Локомотив изигра доста мачове досега и ще е преуморен. Няма да давам почивка на никого. Трябва да покажем, че можем им се противопоставим по-добре в Пловдив", каза треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

В същото време стана ясно, че мачът няма да се предава по телевизията. Първоначално двубоят бе залегнал в програмата на Нюз 7. След категоричния успех на черно-белите с 3:0 в Добрич реваншът стана протоколен и едва ли ще генерира кой знае какъв зрителски интерес.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).