Гугутката: Нищо страшно няма да стане в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:35 / 19.03.2014
5254
Шефът на НКП на привържениците на Левски Владимир Владимиров успокои всички фенове на "сините", че нищо страшно не ги чака в Пловдив. Двубоят между столичани и Ботев (Пд) ще бъде първият голям сблъсък между враждуващи агитки на клубната база на "канарчетата" в Коматево.

"Нека всеки, който иска, да дойде на мача. Билети все още се продават, но до вечерта (б.а. късно снощи) ще свършат със сигурност. Няма да се случи нищо страшно, бъдете спокойни", коментира Владимир Владимиров пред "Меридиан Мач". По-късно действително бройките бяха разпродадени, като днес сутринта тръгва екскурзията към Коматево.

"Не знам какви ще са мерките за сигурност, дали ще има нещо извънредно. Нека си го преценяват хората от Ботев. Това е тяхна работа. Ние няма от какво да се притесняваме. Всеки път като ходим в Пловдив има сериозно напрежение, но въпреки това не очаквам да има проблеми. Ние отиваме с идеята да подкрепим Левски и да отстраним Ботев. Другото не ни интересува и притеснява", коментира още Гугутката.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).