Мъри: Очаквам тежка битка срещу Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
17:52 / 18.03.2014
6801
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов сподели очакванията си преди реванша за купата на България срещу Левски. Двата тима излизат един срещу друг утре от 14:00 часа в "Коматево". "Сините" спечелиха първата среща с 3:1.

"Очаквам сериозна битка срещу Левски. Факт е, че загубихме първата среща. Отборът на Левски има преднина в мача и ние трябва да направим всичко по силите и възможностите си да е стопим. Трябва да играем добре и да търсим отбелязване на голове. Ясно е, че ни трябват минимум 2 гола. Така, че при всички положения ще трябва да насочим мислите си към атаката", коментира Стоилов пред журналистите след днешната тренировка. 

Относно дали двубоя утре ще бъде последен за него като старши-треньор на "канарчетата" Мъри отговори: "Казах кога ще ви отговоря на този въпрос". Специалистът визира, че след мача със "сините" ще обяви дали ще остане начело на Ботев.


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).