Мъри поиска 90-минутен ад за Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:41 / 18.03.2014
3881
Въпреки всички скандирания, призиви, декларации и разминавания във вижданията, треньорът на Ботев Станимир Стоилов поиска от феновете да организират 90-минутен ад за Левски в предстоящия реванш за Купата на България утре.

Представители на агитката се срещнаха със Стоилов и спортния директор Александър Александров вчера. Бултрасите присъстваха на тренировката, за да видят каква е ситуацията около евентуалните оставки на спортно-техническия щаб. Треньорът е настоял, че има нужда от подкрепа, за да може играчите да изпълнят общата цел и да елиминират "сините".

След дербито между Ботев и Локомотив в София от полицията в града под тепетата, както и колегите им в столицата, обявиха, че няма инциденти. Магистрала "Тракия" бе блокирана, като "черно-белите" фенове останаха повече от час в района около стадиона, за да може "жълто-черната" група да бъде ескортирана преди тях и да се избегнат свади по аутобана.


Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).