ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" имат триумф след два гола пасив. Ще го повторят ли?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 13.03.2014Коментари (40)6871
© Bulphoto
Ботев е успявал само веднъж да елиминира "сините", когато ги е срещал в два мача в турнира за Купата. Интересното е, че това става точно след два гола пасив от първия двубой. На 1/2-финалите през сезон 1992/93 след 2:0 за Левски на Националния стадион Ботев печели на реванша с 3:0.

Скандалите около двата мача тогава бяха големи. В първия реферът Костадин Гергинов отсъди спорна дузпа за Левски, с която резултатът бе открит. Под тепетата същото направи, но в полза на Ботев съдията Хугас Месропов, който посочи бялата точка за падане на един от братята Добревски. Останаха сериозни съмнения, че фаулът е извън пеналта. По-късно "сините" отново скочиха на човека в черно за подминати две нарушения в наказателното поле на "канарчетата" срещу Велко Йотов и Илиан Илиев.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Deantonio
премахни филтъра

+9
 
 
Защо Мъри е слаб треньор ??? Всеки отбор се подрежда така: защита , халфова линия и нападение. МЪРИ РАЗБИ ЗАЩИТАТА - Бобан трябваше да го глобят и да получи предупреждение,но в никакъв случай да го гонят, с него имахме добре сработена защитна линия. Добре,взехме добри защитници,които незнайно защо не се сработват. Колко време трябва да мине да се сработят добре ? МЪРИ РАЗБИ ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ - Боби Галчев допускаше грешки,но с Иршак оформяха много добра дефанзивна двойка. Сърмов се видя,че не е подходящ партньор на Иршак. Да се слага Анисе или М.Огнянов на мястото на Галчев е абсолютно недопустимо. Останахме без дефанзивна двойка. МЪРИ НЯМА ИДЕЯ ЗА НАПАДЕНИЕТО(офанзивната линия). За крилата : На мястото на Тошко взехме Куртеан. Хубаво,но някой да вижда сработване между Куртеан и Данчо,да не говорим, че незнайно защо Куртеан се слага на лявото крило - пълно безумие.Данчо излиза често напред по крилото и освобождава неговата зона и при контраатака сме бепомощни. Вандер е интересен играч и владее добре топката,нито веднъж не видях Мъри поне да го пробва като плеймейкър,ей така просто да го пробва. Ако приемем,че Вандер и Ромарио са леви крила,защо не ги виждаме в стартовата единайсеторка? За плеймейкъра : Кой ни е плеймейкъра - Огнянов,Анисе или Доре? Никой не може да разбере ! Нямаме добър плеймейкър,който да е връзката с нападението. Отпред сме пълен хаос,никой не знае какъв е,защо ? Доре и Хамза щъкат напред-назад и сами си взимат топката,вместо да им се сервира отпред и те да я отиграват. Мога да продължавам още дълго и навсякъде се вижда треньорско невежество и безпомощност. Това,което исках да видя е : вратар- Адам,защита- Данчо,Веско,Лукин и Бенга,дефанзивна двойка-Иршак и Анисе,дясно крило-Куртеан,ляво-Вандер,двойка нападатели-Доре(изнесен леко назад) и Хамза. Добрият треньор трябва да има респект пред футболистите и в същото време да им бъде и близък приятел. Тук Мъри не се вписва. Добрият треньор трябва да реагира бързо по време на мача с промяна на тактика и адекватни смени. Тук Мъри отново е нула - той още преди мача е намислил да направи смени,примерно в 65-та мин. Искрено ми се иска да имаме треньорски екип,който я разбира "тая пущина" и добър кондиционен треньор. Иска ми се г-н Василев да има правилните съветници най-вече. Адмирации за собственика. Ботев е религия,ние ставаме и лягаме с мисълта за отбора. Искаме игра. Виждаме,че и най-добрите отбори падат,виждаме че и най-добрите треньори в света грешат от време на време - нормално е,човешко е, но системните грешки и неадекватност на Мъри във всеки мач ни идва в повече! Нямам претенции за специалист - просто си изливам болката, всеки мач се превръща в мъчение. Не го заслужаваме! Мъри просто гони феновете от стадиона по този начин,мисли само за себе си,а не за отбора,това е пагубно ! Ние искаме игра,това е ! Спирам вече !!! ТОЙ НЕ УМИРА !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: