Светослав Тодоров: Надявам се на гореща подкрепа от публиката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:10 / 12.03.2014
3111
"Както подхождаме към всички противници, така ще е и към Локомотив Пловдив, нищо по-различно", каза старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров преди днешното домакинство на черно-белите в първи четвъртфинал за купата. Тоди не пропусна да отбележи, че става дума за отбор от А група с по-голям от техния бюджет и опитни футболисти.

"Срещу това ние ще противопоставим младостта на нашите момчета и сърцата игра. Надявам се и на гореща подкрепа от публиката", добави наставникът.

"Локомотив не е лесно преодолим отбор, той е в първата седмица на А група, така че ни чака здрава битка. А като се каже, че начело на тима е Сашо Станков, това вече е достатъчно за един сериозен двубой. Помощник-треньорът им е македонец, който почти не е известен на българската публика, но е много добър специалист", каза пък изпълнителният директор на добричлии Светослав Петров.

"Много искам да затвърдим наложеното мнение, че стадион "Дружба" е крайно негостоприемен, и ще покажем че това е така и тук се играе трудно", добави шефът на жълто-черните.

Ръководството подготвя много изненади за феновете на полувремето. Очаква се над 3000 души да дойдат на мача. Вчера бе монтирано ново информационно табло на стадиона.

"Мачовете с Локомотив са бонус за нас. Ще се стремим да се представим добре и в двата двубоя. Трябва да демонстрираме, че сме колектив, и да използваме възможността да видим нивото си срещу петия в елита. Ще опитаме да достигнем възможно по-напред в турнира, а отстраним ли Локо Пловдив, никой не може да забрани да мечтаем за финала", каза футболистът на тима Николай Христозов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).