Мъри: Ще търсим победа на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:06 / 11.03.2014
5234
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов обяви, че неговития тим ще преследва победа още в първия мач за Купата на България срещу Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двата тима излизат един срещу друг утре от 16:15 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Престои ни труден, оспорван и същевременно важен мач за нас. Имаме амбиция да търсим продължаване напред за Купата и стигане до финал, което ни задължава да играем добре и да търсим победа още в първия мач срещу Левски. Предната година бяхме в сушата ситуация след загуба на Левски от ЦСКА и не можахме да се възползваме. Затова сега ще трябва да извлечем поуки от тази ситуация", коментира Мъри.

"Резултатът в дербито не беше справедлив. Още повече съм казвал, че когато грандовете са наранени са най-опасни. За наказанията само в Левски могат да си решават, който и играч да излезе срещу нас ще се раздаде на максимум. Още повече, че "сините" ще искат да извлекат добър резултат още в първия мач. В крайна сметка, ние не се интересуваме от добрите и лошите страни на нашия противник, интересуваме се повече от нашата игра", заяви Стоилов относно съперника на "канарчетата". 

"Няма да има същия блясък, ако дербито се играе без публика. Да се надяваме от БФС да проявят разум и да вземат най-учтивото решение", каза още Мъри относно предстоящото пловдивско дерби.

"Определено през Купата е по-лесно да се доберем до квота за участие в Европа, защото през първенството мачовете са много повече. Нашата цел все пак и през двете страни да се доближим до Евротурнирите", завърши Стоилов.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).