3000 фенове ще подкрепят Добруджа срещу Локо за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:16 / 11.03.2014
3639
На специална пресконференция старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров и футболистите Ивайло Димитров-Косъма и Николай Христозов обявиха намерението си да спечелят първия двубой срещу Локо (Пд) от Купата на България и да се опитат да продължат на полуфиналите. Тоди заяви, че за него мачът не е по-специален или по-различен от тези в шампионата на "Б" група и тимът ще излезе пределно мотивиран за победа. Той призна, че разполага с добро разузнаване на съперника, но каза, че няма да издава как ще играе отборът му и как ще пази опасните футболиста на съперника.

В Добрич вече цари еуфория около този двубой и въпреки че ще бъде даван по телевизията, се очаква близо 3000 души да подкрепят "жълто-зелените". По този повод и треньорът, и футболистите благодариха на феновете за досегашната подкрепа във всички гостувания и домакински мачове, и се надяват отново те да са 13-ият играч на тима.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).