"Жълто-черните" тренират в пълен състав под дъжда в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:10 / 10.03.2014
4209
Отборът на Ботев направи първата си тренировка в пълен състав след победата над Локо Сф в последния кръг от редовния сезон. След като в неделя занимание проведоха само футболистите, които не започнаха в двубоя срещу "железничарите", в понеделник към тях се присъединиха и титулярите и така "жълто-черните" започнаха подготовката си за първия сблъсък за Купата на България срещу Левски.

Тренировката се проведе под непрекъснатия дъжд на тренировъчната база в Коматево, като в нея се включиха всички играчи, с които Станимир Стоилов разполага. Заедно със съотборниците си на пълни обороти се подготвяше и Веселин Минев, който получи травма в глезена в мача с Локо Сф, съобщиха от клуба.

Последната тренировка на "жълто-черните" преди гостуването на "Герена" е във вторник от 14:30 часа. След заниманието отборът ще отпътува за София, където ще остане на режим преди срещата.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).