Радуканов: Името на Локо не би трябвало да ни окаже никакво влияние

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:51 / 07.03.2014
3047
Славия няма проблеми с контузени футболисти преди домакинския мач от 26-ия кръг срещу Локомотив (Пловдив), потвърди треньорът на "белите" Милен Радуканов. Целта пред отбора е победа в неделния двубой срещу пловдивчани.

"Нямаме контузени, всички тренират пълноценно. Подхождаме максимално мотивирано за победа, защото играем на наш терен срещу Локомотив. Не вярвам в суеверия и статистики. Всеки мач си има собствена история и е сам за себе си. Трябва да се противопоставим срещу всички отбори. Името на съперника не би трябвало да ни окаже никакво влияние. Не деля отборите на слаби и силни. Целта пред Славия е да играе силно, да побеждава и да върне публиката си на стадиона", заяви Милен Радуканов.

Защитниците Стефан Велков и Костадин Велков не са играли през новата година и продължават своето възстановяване от контузии.

Преди два дни Славия спечели с 5:1 срещу третодивизионния Локомотив (Мездра) в контролна среща.

"Искахме да видим младите, а и тези, които не бяха играли достатъчно, като Веселин Марчев Рангел Абушев. Подобни контроли винаги са полезни", каза още Радуканов.

Наказан е защитникът Цветомир Панов, който получи червен картон миналата седмица в двубоя срещу ЦСКА. Завръщат се бразилският халф Фернандо да Силва, както и централният бранител Димитър Пиргов, които изтърпяха един мач санкция заради червени картони, получени в дербито с Левски преди близо 14 дни.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).