Херо преди Локо: Дано се свири нормално

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:48 / 03.03.2014
2178
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо заяви, че тимът му ще даде всичко от себе си да вземе нещо от гостуване­то на Локо Пловдив.

"Чака ни много труден мач. Локомотив има до­статъчно точки и показа с игрите и поведението си, че заслужава това място в пър­вата седмица. Изключително опитен отбор са и са много силни при статични положе­ния. Не съм правил стати­стика, но са един от отбори­те, който е вкарал най-много голове след корнери и фаулове."

"Имаме си своите пробле­ми - двама наказани от мача с ЦСКА - Чико и Фонсека, а Пех­ливанов е контузен. Това за нас е много. Обстановката е тежка. Проблемите ни са ми­лиони. Но сме длъжни да на­мерим сили да се борим. Дока­то има теоретични възмож­ности да се спасим, няма да се предаваме. Дано обаче се свири нормално. Виждате как се помага на силните на деня. От съдиите се иска само да ръководят по правилата", каза Херо.

За влизането на президен­та на Славия Венци Стефа­нов в Изпълкома и смята ли, че това може по някакъв на­чин да повлияе на битката с "белите" за оставане в "А" група, той сподели: "На мен ми е пределно ясно за какво става на въпрос. Не съм от вчера във футбола. Аз обаче няма да вдигам бялото знаме и да се отказвам. За разлика от други отбори ние ще се борим честно", завърши старши треньорът на Черноморец.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).