БГ действителност – наш съдия говори по телефона по време на мач!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:10 / 13.02.2014
5827
Любопитен или скандален клип може да разбуни сериозно духовете в българското съдийство дни преди конгреса за избор на президент на БФС. Въпросното видео се появи на личната страница в социалната мрежа "Фейсбук" на шефа на съдиите Никола Джугански.

На видеото се вижда как страничен съдия говори по телефона по време на мач. Двубоят е между Черно море и Черноморец - младша възраст, която се е играла вчера. Страничният рефер е Георги Табаков, син на шефа на Зоналния съвет на БФС - Бургас Емил Табаков.

С кого говори реферът по телефона, какво казва, не е ясно. Реакциите на съдийските хора у нас обаче са крайно любопитни. Самият председател на съдийската комисия Никола Джугански пише в профила си във "Фейсбук" над клипчето следното: "С кого ли разговаря колегата от Бургас ??? Най вероятно с Ахмед Ахмед!"

Под новината пишат доста известни съдийски хора. Един от тях е Тихомир Боболов, който призовава въпросният страничен рефер да бъде изваден от съдийството: "Този го спирайте,без въобще да го мислите...независимо кой му е баща!!!Лично мое мнение,за да ви уважават останалите съдии!" Красимир Керезов допълва: "И това доживяхме?!? Какво ли следва."

Проверката завърши с победа за Черно море с 2:1, като от щабовете на двата тима нямаха претенции към съдийството.

Източник: Блиц



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).