Национален турнир по борба стартира утре в Сопот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:52 / 19.06.2008
1195
Третият национален турнир по класическа борба за момчета в памет на змс Рангел Геровски ще се проведе утре и вдругиден в спортната зала в Сопот. Състезанието е под патронажа на змс Александър Томов, кмета на Карлово Найден Найденов и с любезното домакинство за трети пореден път на кмета на Община Сопот - Веселин Личев. 

В турнира ще участват 80 състезатели представящи отборите на "Левски" и  ЦСКА - София, "Локомотив" - Пловдив, "Берое" - Стара Загора, Самоков, Кюстендил и Карлово. Уникалната купа, която връчва на отбора първенец, е изработена от карловския скулптор Димитър Рашков.

Създадената преди 5 години фондация "Рангел Геровски", събрала близки родственици и приятели, има за цел да запази жив спомена за един от най-добрите карловски спортисти - европейски и вицеолимпийски шампион. Турнирът се финансира изцяло от фондацията и с подкрепата на спортен клуб по борба "Левски" - София с ръководител Стефан Кръстев. Изпълнителният директор Евгени Цилков и съпругата на Рангел Геровски - Цветана изказват голямата си благодарност на всички съмишленици, помогнали този турнир да стане традиция.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).