Атанас Курдов: Целя се в голмайсторския приз

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:39 / 16.01.2014
2826
Атанас Курдов се цели в голмайсторския приз на "А" група. Това призна нападателят на Славия в интервю за TV7. Курдов, който от началото на сезона има 10 гола в 21 срещи с бялата фланелка, разкри още, че е имал трудна адаптация на "Овча купел", но вече всичко е наред. "Имаше един момент, в който бях изпаднал в дупка, но успях да се вдигна на крака и се надявам през втория полусезон да играя все по-добре. Моята цел е да стана голмайстор на първенството", заяви пред юношата на Левски.

Преди няколко дни бащата на Наско - Петър Курдов каза, че ако синът му играе със син екип, до сега да е отбелязал не 10, а 20 попадения. Лидер в голмайсторската листа в момента пък е звездата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров с 15 точни удара. Вилмар Джордан от Литекс има 13, Маркиньос (Локомотив София) е с 12, а по 11 имат Симеон Славчев (Литекс) и Гари Родригес (Левски). Роман Безяк от Лудогорец пък има колкото Курдов - 10.

Звездата на Славия добави още, че не се сърди на никого в Левски, въпреки че се готви 2 месеца с отбора, но не получи предложение да остане на "Герена". "Не ми се даде шанс. Но няма проблем. За Левски или добро или нищо. Запазвам си хубавите спомени", допълни нападателят.

За финал Курдов добави, че напуснал Ботев (Пловдив) през 2012 г. не заради Милен Радуканов, който беше треньор на тима по това време, а заради трето лице, което работи в клуба.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).